AANBIEDING – AKTIE – AANBIEDING – AKTIE

De kranten staan er vol van: koolmonoxide is een onzichtbare moordenaar. Onzichtbaar, smaakloos, reukloos. Neem geen risico, laat een First Alert Koolmonoxide Meter door Emkon Installatietechniek plaatsen. Inclusief plaatsen en BTW voor € 90,–.

Mail of Bel.

AANBIEDING – AKTIE – AANBIEDING – AKTIE


 

Inmiddels een begrip in de wijde omgeving van Westbeemster: Martin Konijn die met zijn bus voor de deur staat. Eventueel op de meest vreemde tijden, of in het weekend. Want als je verwarming of airco er mee gestopt is of onderhoud nodig heeft, als je dakgoot lekt of de thermostaatkraan in de badkamer moet vernieuwd worden: Emkon is de installateur die je moet hebben.

Niet alleen voor reparaties en onderhoud moet je bij Emkon zijn. Ook voor een nieuwe ketel of airco, al het installatiewerk van de nieuwe badkamer, of nieuw zinkwerk voor de dakgoten wordt regelmatig door Emkon geleverd.

Een installateur hoort zijn geld niet te verdienen met zijn mond. Zijn hoofd moet het denkwerk doen, zijn handen het werk. Er zijn afgeronde projecten en tevreden klanten vertellen het verhaal. Bekijk dat verhaal rustig op onze website. En vertel het vooral verder!

Warm of Koud, Droog of Nat: alles op de juiste tijd en juiste plaats.

Gewoon: Emkon!

advertentie2014

Leave a Reply